Wie zijn wij

Pilates, Biomechanica en Melt lessen worden bij Puur Lijfzaken uitsluitend gegeven door gecertificeerde docenten.

 

Angelie Linders

LMF_20160216_Puur_Lijfzaken_1059Bewegen doe ik al bijna mijn hele leven. Van jongs af aan heb ik altijd geweten dat ik les wilde gaan geven. In eerste instantie als dansdocent, later als sportinstructrice en toen was daar ineens Pilates. Een training die mij geholpen heeft mijn lichamelijke klachten op te lossen. Mijn passie voor Pilates heeft op 12 maart 2006 geresulteerd in het openen van mijn eigen Pilates Center in Asten.

Blijven studeren en workshops volgen zijn in mijn ogen een “must” als je met mensen werkt en zo ben ik door mijn eigen docent in aanraking gekomen met Biomechanica en Melt (beide ook te volgen bij Puur Lijfzaken).

Nancy van de Munckhof

LMF_20160216_Puur_Lijfzaken_1045In 2003 ben ik met Pilates begonnen, nadat ik was bevallen van mijn  eerste kind. Vanaf de eerste keer was ik verkocht. Daarom ben ik de opleiding klassiek Pilates trainer gaan volgen en heb die in 2007 afgerond. In de jaren die volgden heb ik lesgegeven en naar kennis gezocht door workshops te volgen bij verschillende gerenommeerde internationale trainers. Ook ben ik me gaan toeleggen op psoas-ontspanning (Liz Koch) en Biomechanica (Nutricious Movement) om meer verdieping in mijn lessen te brengen. Heerlijk om van je hobby je beroep te kunnen maken. Op de maandagavond geef ik les in Mierlo en op dinsdagavond geef ik les bij Puur Lijfzaken in Asten.