Wie zijn wij

Pilates en Biomechanica lessen worden bij Puur Lijfzaken uitsluitend gegeven door gecertificeerde docenten. In Asten door Angelie en Nancy, in Mierlo door Susan en Nancy.

LMF_20160216_Puur_Lijfzaken_1013

Angelie Linders

LMF_20160216_Puur_Lijfzaken_1059Bewegen doe ik al bijna mijn hele leven. Van jongs af aan heb ik altijd geweten dat ik les wilde gaan geven. In eerste instantie als dansdocent, later als sportinstructrice en toen was daar ineens Pilates. Een training die mij geholpen heeft mijn lichamelijke klachten op te lossen. Mijn passie voor Pilates heeft op 12 maart 2006 geresulteerd in het openen van mijn eigen Pilates Center in Asten. In september 2013 is daar een dependance in Brandevoort bijgekomen. Sinds september 2020 zijn we verhuist naar ’t Patronaat te Mierlo.

Blijven studeren en workshops volgen zijn in mijn ogen een “must” als je met mensen werkt en zo ben ik door mijn eigen docent in aanraking gekomen met Biomechanica en Melt (beide ook te volgen bij Puur Lijfzaken).

Nancy van de Munckhof

LMF_20160216_Puur_Lijfzaken_1045In 2003 ben ik met Pilates begonnen, nadat ik was bevallen van mijn  eerste kind. Vanaf de eerste keer was ik verkocht. Daarom ben ik de opleiding klassiek Pilates trainer gaan volgen en heb die in 2007 afgerond. In de jaren die volgden heb ik lesgegeven en naar kennis gezocht door workshops te volgen bij verschillende gerenommeerde internationale trainers. Ook ben ik me gaan toeleggen op psoas-ontspanning (Liz Koch) en Biomechanica (Nutricious Movement) om meer verdieping in mijn lessen te brengen. Heerlijk om van je hobby je beroep te kunnen maken. Op de maandagavond geef ik les in Mierlo en op dinsdagavond geef ik les bij Puur Lijfzaken in Asten.

Susan Irik

LMF_20160216_Puur_Lijfzaken_1090

Na de geboorte van mijn derde kind was de maat vol. Ik deed voor mijn eerste zwangerschap redelijk veel aan sport (fitness), maar in 2005 zat de “sleet” er behoorlijk in. Via een vriendin heb ik een keer haar Pilates les gevolgd en ik kan je zeggen: ik vond er niks aan”, maar het verbeterde direct al mijn houding en ik kon mijn lichaamslengte weer voelen.

Vanaf dat moment ging ik los, door de herpakte kracht en souplesse van Pilates ging ik zwemmen, klimmen, fietsen en pakte de Pilates houding overal bij. Reden voor een opleiding.

In 2008 heb ik mijn diploma Pilates docent afgerond en ook mijn opleiding sportmassage. Dat ik lesgeven zo leuk zou vinden was een verrassing. Mensen vooruit zien gaan op het gebied van houding, souplesse, kracht en lichaamsbewustzijn is voor mij een drijfveer. Jouw succes is mijn verdienste. Mierlo is de locatie waar ik les geef voor Puur Lijfzaken.